Volkswagen wieldoppen 13 inch

Volkswagen 13 inch wieldoppen

mei 2, 2017

by — Posted in Automotive

Het is voor veel mensen een leuke hobby om hun auto naar eigen smaak te tunen. Een van de goedkoopste mogelijkheden is het vervangen van de wieldoppen. Volkswagen 13 inch wieldoppen zijn in dat geval een goede keus. Dergelijke mooie producten, voorzien van het originele merklogo, heeft Wieldop.com in haar assortiment opgenomen. Naast Volkswagen 13 inch wieldoppen, zijn er tientallen andere merken beschikbaar. Peugeot, Renault, Skoda of Toyota, we zijn van alle markten thuis. Aan een complete set van vier glimmende doppen hangt een prijskaartje vanaf ongeveer 54 euro. Heb je geen behoefte aan een volledige set? Van Volkswagen 13 inch wieldoppen kunnen losse exemplaren besteld worden tegen een schappelijke meerprijs.

Wij kopen onze Volkswagen 13 inch wieldoppen grootschalig in en kunnen daardoor tegen concurrerende prijzen onze waar aanbieden. Let wel, de logo’s op de wieldoppen geven aan voor welk merk en type auto deze geschikt zijn, maar zijn geen indicatie van de fabrikant. Het monteren van Volkswagen 13 inch wieldoppen is kinderspel door het volgen van het instructieboekje dat bij ieder setje wordt toegevoegd. Belangrijke tip: monteer niet bij lage temperaturen. Als de temperatuur weer stijgt, zullen er door uitzetting vermoedelijk beschadigingen ontstaan.

Het is bijna ondenkbaar, maar het kan helaas toch gebeuren dat er even geen geschikte wieldoppen voor jouw automerk of model voorradig zijn. In zo’n geval zijn er altijd nog de universele exemplaren zonder logo. Volkswagen 13 inch wieldoppen zijn populair onder onze klanten. Weet dat wij daarnaast maten van 14, 15, 16 inch in ons aanbod hebben.

Afhandeling van jouw bestelling: simpel en snel

Volkswagen wieldoppenDe afhandeling van jouw Volkswagen 13 inch wieldoppen bestelling, neemt niet meer dan een werkdag in beslag. Je kan kiezen uit verschillende klantvriendelijke betaalmethoden als iDeal en PayPal.  Bent je achteraf ontevreden? Dan mag je het product omruilen of terugzenden. Met vragen of opmerkingen kan je 24 uur per dag terecht bij het online contactformulier.