Deur in huis laten schilderen

Deur in huis schilderen

januari 12, 2017

by — Posted in Schilderwerk

De Italiaanse vakman Oliveri kan als de beste een deur in huis schilderen. Het schilderwerk van kozijnen en deuren moet u regelmatig bijhouden. U kunt zelf de handen uit de mouwen steken, maar wanneer u het uit wil besteden aan een professional, doe een beroep op schilder Giuseppe Oliveri. Schuren, lakken en plamuren klinken hem als muziek in de oren. Tijdig een deur in huis schilderen, draagt bij aan een mooi en goed onderhouden interieur. We doen alles om uw huis een bijzondere, nieuw uitstraling te geven.

Schilderen in huisWij beoordelen de conditie van het schilderwerk en zullen daarna overgaan tot de voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen en schoonbranden van oude verflagen. Als eerste stap gaat het hout in de grondverf en daarna wordt de eigenlijke kleur toegepast. Natuurlijk geven we een nauwkeurige inschatting van de kosten voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan. Een deur in huis schilderen zal u zo niet onverwacht op kosten jagen.

Behalve een deur in huis schilderen, behandelen wij ook eventuele houtrot in uw kozijnen en kunnen naar wens behang plaatsen. Er zijn verschillende behangmaterialen beschikbaar. De eenvoudigste behangsoort is gemaakt van papier, dat is goedkoop maar wel kwetsbaar; iets duurder is vinyl, dat beduidend meer slijtvast is. Acryl is een mooi en duurzaam materiaal dat milieuvriendelijker is dan papier of vinyl. Glasvezel is op zijn beurt licht en sterk, maar behoorlijk prijzig. Uw smaak, uw woning en budget zijn de belangrijkste factoren om het meest geschikte materiaal te bepalen.

Veelzijdigheid

Een lekkage kan ernstige schade veroorzaken. Wij kunnen het leed verlichten door het sauswerk van plafonds en muren te verversen. Schildersbedrijf Oliveri is van alle markten thuis: kozijnen, plinten, kasten of een deur in huis schilderen. Dit is het bewijs van de veelzijdigheid van het bedrijf. Kom gerust eens langs voor een antwoord op al uw vragen.